Agenda d'activitats de l'Estudi Dharana

Tallers intensius de ioga

PROPERES ACTIVITATS:

 

Si tens ganes d'aprofundir una mica més en el ioga i experimentar els beneficis de la pràctica intensiva, no et perdis els cursos i taller intensius de ioga iyengar que hem preparat per a tu: 

Hem programat diferents tallers per a poder practicar intensivament i experimentar com va avançant en les postures en nostre cos.  

 

T'apuntes?

 

 Per a qualsevol dubte contacta al telèfon: al 677340610

L'horari d'atenció de la secretaria de l'estudi és: els dimecres de 11h a 13h i els dijous de 16h a 18h


WORKSHOPS DE IOGA

 

Aquests són els propers workshops de ioga que tenim programats a l'Estudi de ioga iyengar de l'Hospitalet de Llobregat:  

✔Diumenge 27 d'octubre: Apertura de malucs

Sovint tenim rigidesa als malucs, sobretot les dones però els homes també. La causa d'aquesta rigidesa pot ser: hàbits posturals inadequats, sedentarisme, estrès o qüestions emocionals. El proper diumenge 27 d'octubre realitzarem un workshop de 3 hores on treballarem la cadera.  

 

✔Diumenge 24 de novembre: Intensiu d'espatlles

Les cervicals i les espatlles acumulen molta tensió degut a l' estrès diari i sovint ni ens n'adonem.

Aquesta rigidesa moltes vegades ens dificulta moviments amplis en les espatlles en el nostre dia a dia. En el taller intensiu d'aquest proper diumenge a la tarda ens centrarem en el treball de braços, espatlles i cervical. 

 

Cada darrer diumenge de mes, de 17 a 20 h a l'Estudi Dharana de l'Hospitalet de Llobregat. 

 

PLACES LIMITADES

Preu: 25€, socis. i 30€, no socis

TALLER DE IOGA RESTAURATIU AMB EL PROFESSOR PABLO FERRERO

 

El diumenge dia 10 de novembre de 17h a 20h del vespre acollim un taller de ioga restauratiu i pranayama amb el professor convidat Pablo Ferrero. 

 

Consistirà en una classe de 3 hores de durada impartida per Pablo Ferrero on practicarem ioga restauratiu i pranayama des de la integració de les tradicions de BKS Iyengar, Hatha - Vinyasa tradicional i el no dualisme del Caixmir .

 

Treballarem el cos físic - energètic a través del so amb diferents Instruments com gongs, bols tibetans, flautes i veu. També practicarem el cant de mantres com a porta d'entrada a la pràctica del pranayama.

 

La vibració del so ajuda a que entrem d'una manera integral en sintonia amb les nostres sensacions-percepcions internes.

Aquest taller és una oportunitat per continuar aprofundint en el nostre desenvolupament personal, donant-li èmfasi a la postura física, la respiració i el poder del so.  

 

 

Pablo Ferrero és professor de Ioga format dins les tradicions de BKS Iyengar, Satyananda i Kashmir Shaivsm School. Ha estat diversos anys viatjant pel món practicant i impartint classes i tallers. Actualment es forma com a professor de ioga Iyengar a Niça, França.

 

PREU: 30 €

 

Informació i inscripcions al telègon 677340610 o al E-Mail dharanaioga@gmail.com

Intensius d'estiu a les Balears

 

Els darrers estius l'Estudi Dharana de l'Hospitalet de Llobregat ha organitzat cursos intensius de ioga a la illa màgica de Formentera i també a l'illa de Mallorca.

 

Enguany hem celebrat la cinquena edició del curs intensiu de pràctica a Formentera, del 26 al 30 d'agost.

 

 

Moltes gràcies a tots els assistents i fins l'any vinent!